Hoidamme kaikki autosi teippaukset aina ikkunatummennuksista mainosteippauksiin. Meiltä saat myös koko auton yliteippauksen tai puskurin suojateipit, jotka pitävät huolta, etteivät esimerkiksi nelijalkaisten ystäviemme kynnet pääse vaurioittamaan maalipintaa.

Autojen teippauksissa käytämme suurimpien valmistajien teippejä, joista löytyy jokaiseen autoon varmasti sopiva teippi niin värin kuin käyttötarkoituksenkin puolesta.

Ikkunatummennuksissa käytämme mm. Suntek tai laadukasta Amerikkalaista Llumar-ikkunakalvoa,

vaihtoehdot : tummin 5% – 15% – 20% – 35% – 50% vaalein.

Yleisin käytettävä tummuusaste on 20%.

LLumar ATR -tummennuskalvot ovat markkinoiden laadukkaimpia aurinkokalvoja. 3-kerrosrakenne takaa hyvän mekaanisen- ja UV-keston. Kalvot säilyttävät alkuperäisen värinsä muuttumattomana vuodesta toiseen. Metallisoiduilla ATR-kalvoilla on 10 vuoden takuu ja hyvät lämmöntorjuntaominaisuudet. Torjuu jopa 61% kaikesta aurinkoenergiasta ja yli 99% uv-säteilystä. Ei enää hikoilua tai ilmastoinnin huudattamista!

Teippauspalvelumme on tällä hetkellä ulkoistettu ja työllistämme useita alan ammattilaisia ympäri pääkaupunkiseutua. Pyrimme näin löytämään tarpeisiinne sopivan parhaan mahdollisen ratkaisun, ilman pitkiä jonotusaikoja.

Teippaus – ja tummennus kyselyt numerosta p.0456311301 tai jesse.tanskanen@mh-autoclean.com.

 

 

    Varaa aika 09 315 43 500