Auton vahaus / nykyaikaiset kevyt keraamiset pinnoitteet ja todelliset keraamiset pinnoitteet auttavat sinua pitämään autosi pinnan hyvässä kunnossa ja antaa suojaa ulkoisilta haittatekijöiltä mahdollisimman pitkäikäisesti. Pinnoitettu auto näyttää hyvältä ja pysyy puhtaana pidempään.

Pinnoitteiden hyödyt ovat vuosien aikana todettu erittäin merkittäviksi ja tärkeimmät ominaisuudet ovat korroosion ehkäiseminen, UV-suoja, naarmuuntumissuoja, värien korostus ja uskomaton kiilto, sekä pitkäikäinen helppohoitoisuus. Näin ollen myös jälleenmyyntiarvo säilyy mahdollisimman hyvänä.

Meiltä saat laadukkaat keraamiset pinnoitteet autosi suojaksi. Olemme koulutettu ja valtuutettu System X -pinnoitteiden asennuspiste pääkaupunkiseudulla. Käsittelemme vuosittain useita satoja autoja, rekkoja, moottoripyöriä, veneitä, vesijettejä, lentokoneita ja muita mahdollisia kulkuneuvoja.

Olemmekin yksi Suomen suurimmista käsittely ja pinnoitekeskuksista!

Lue TÄÄLTÄ lisää käyttämistämme laadukkaista Premium tason System X keraamista pinnoitteista.

”System X -nanokeraamiset pinnoitteet antavat parhaan mahdollisen suojan ja näyttävän kiillon, jonka ansiosta myös puhtaanapito helpottuu. Tyylikäs ja kestävä keraaminen pinnoite sopii niin autoille kuin veneillekin.”
Made in USA.

 

    Varaa aika 09 315 43 500