”System X -nanokeraamiset pinnoitteet antavat parhaan mahdollisen suojan ja näyttävän kiillon, jonka ansiosta myös puhtaanapito helpottuu. Tyylikäs ja kestävä keraaminen pinnoite sopii niin autoille kuin veneillekin.”
Made in USA.

Uuden sukupolven nanokeraamiset pinnoitteet. Juuri siksi ympäri maailman auton omistajat, harrastajat ja keräilijät valitsevat autonsa suojaksi laadukkaat ja pitkäkestoiset System X -keraamiset pinnoitteet.

Nämä amerikkalaiset, huippulaadukkaat ja kestävät nanokeraamiset pinnoitteet suojaavat autoasi ja helpottavat sen puhtaanapitoa ja hoitoa pitkään.

Valitse parasta – markkinoiden suosituin nanokeraaminen +9H-pinnoite.

alk. 799 €
Poikkeuksellinen System X Diamond SS tarjoaa suojaa, jolla on aikaisemmin saavuttamaton liukkaus ja kiilto, kestävyys sekä kemiallinen kestävyys. System X Diamond SS peittää auton nanokeraamisella pinnoitteella, joka parantaa ja korostaa värejä. Musta näyttää syvemmältä, punainen palaa kirkkaasti ja valkoinen sekä hopea ovat lasimaisen kiiltäviä. Diamond SS kesto parhaimmillaan jopa 60 kk / +60 000km ja soveltuu erinomaisesti myös teipille. Diamond SS kestää korkeitakin lämpötiloja, omaa self-healing ominaisuuksia ja antigraffiti suojan.
Nyt myös Uusi huippupinnoitteemme System X Max G+ ™ alk. 1199€

on uusinta ainutlaatuisinta keraamista pinnoitetekniikkaa, jatkaen erittäin suosittua System X premiun tason laatukriteerit täyttävää tuotesarjaa keraamisten pinnoitteiden markkinoilla ympäri maailmaa. MAX pinnoitteet muodostavat vahvemman, sitkeämmän suojakalvon kuin mitkään aikaisemmat pinnoitteet koskaan. Maailman edistyksellisin, kovaa kulutusta kestävä keraaminen pinnoite tekee käsitellyistä pinnoista erittäin liukkaat, likaa hylkivät, syväkiiltoiset, korostaen värejä aivan ennennäkemättömällä tavalla.

– MAX G+ 30% ENEMMÄN KIILTOA , SUPER SLICK JA ENTISTÄ HYLKIVÄMPI, kesto parhaimmillaan 60kk / + 100 000km .

MAX MF MATTE FRIENDLY MATTAMAALEILLE JA SATIINI/MATTATEIPILLE
KEHITETTY ERIKOISPINNOITE alk. 899€

Lisätietoja System X – tuotteista ( klikkaamalla tätä linkkiä siirryt suoraan maahantuojan verkkosivuille ).

 

    Varaa aika 09 315 43 500